ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Begränsad framkomlighet vid Sandsjöbacka

Foto: Trafikverket

Trafiken påverkas på E6 vid ekoduktbygget på grund av sprängningsarbeten.

Under perioden 12 september till 7 oktober kommer sprängningsarbeten att utföras på E6 vid Sandsjöbacka med anledning av ekoduktbygget. Sprängningarna sker måndag-torsdag kl. 10.00 och/eller kl. 13.00 samt fredagar kl. 10.00.

Av säkerhetsskäl stängs vägen av i högst 10 minuter vid sprängning. 

Sprängningsarbeten utförs på västra sidan av E6, cirka 1,5 km norr om trafikplats Kungsbacka Norra. 

Trafiken leds förbi byggarbetsplatsen i fyra körfält på en sträcka av cirka 600 meter. Hastigheten sänks till 70 km/h. Kö kan uppstå.

Planera din resa i god tid. Välj om möjligt andra resealternativ. Ha överseende med störningarna och tänk på dem som har vägen som sin arbetsplats. Kör försiktigt!

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.